Deutschné Lang Erika - Pite

Pite labrador, szuka, jelenleg 1 éves

Pite kutya 2018 szeptember 20-án született Herenden egy profi mentőkutyás csapat tagjaként. 14 hetes korában az akkori gazdái úgy döntöttek, hogy Pite kutyát mégsem képezik ki, mert ahhoz a munkához túl nyugodtnak tűnik. Ezután került hozzánk, családi kutyának, akit én, mint kezdő kutyatartó csak elrontani tudtam volna. Szerencsére szinte az első perctől fogva a Zalai Kutyasuli szakemberei siettek a segítségemre. 

Elvégeztük a kölyökkutya tanfolyamot és Pitét szinte mindenhova magunkkal vittük a kezdetektől fogva. Közben ő és a saját gyermekeim elválaszthatatlan jóbarátok lettek. Idővel arra lettem figyelmes, hogy Pite és a gyerekek között különleges kötelék alakult ki szinte észrevétlenül. Hihetetlen pozitív hatással bír a gyerekek érzelmi, lelki fejlődésére. 

Pite kutya lételeme az emberek közelsége. Nagyon barátságos mindenkivel, szívesen játszik bárkivel, csak kapjon érte jutalomfalatot is. Igazi született terápiás kutya, akit a végtelenségig lehet "nyúzni". Így úgy döntöttünk, hogy mi ketten együtt elindulunk ezen az úton. A Munkába állásunkhoz szükséges vizsga első fordulóját, a temperamentum vizsgát 2019. november 18-án sikerrel teljesítettük, 2020. január 31-én pedig sikeres záróvizsgát tettünk.

© 2018 Zalai Kutyabarátok Egyesülete - Zalai Kutyasuli. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!