Gróf Krisztián - Blanka

Blanka 2017 nyarán született, viszontagságos gyermekkora után sorsa jobbra fordult, és ideiglenes befogadóra talált a Sportkutya Rehabilitációs Egyesületnél Csilla személyében, aki elindította a gazdisodás felé. Én a Facebookon találtam rá a gazdikeresős posztjára 2018 nyarán. 

Volt egy elképzelésem: kisméretű kutyát kerestem, aki viszonylag aktív, embercentrikus, bírja a hétköznapi ingereket. Blanka amellett, hogy megfelelt ezeknek a kritériumoknak, még tetszett is, ezért magamhoz fogadtam. Utána jött csak a neheze. Bizonyos dolgokban nagyon jó volt, tudott például boxban várakozni nagyon sokáig is, ami elég mobillá tette a párosunkat, mindenhová magammal tudtam vinni. Cserébe viszont, ha nem volt korlátozva, akkor mindig csinált valami galibát, igazi minden lében kanál, lopós, rágós kis ördögfióka - írnám, hogy volt, de nem lenne igaz, mert még most is az. Legfőbb fegyvere az aranyossága, amit nagy sikerrel alkalmaz szinte minden konfliktushelyzetben, mert alig van ember, aki ellen tudna állni neki. A következő pillanatban viszont már a jutitartókban kutakodik. 

 Fő hivatása a terápiás munka, de versenyzői pályafutása is elindult, a rally obedience nevű könnyed engedelmes sportban versenyzünk. Eddig Ausztriában léptünk pályára, de hamarosan Magyarországon is, hiszen itthon is elindult ez az új sport. Emellett a kutyanapköziben és a szocializációs foglalkozásokon, illetve a tanfolyamokon is segíti a kutyasulis munkámat.

© 2018 Zalai Kutyabarátok Egyesülete - Zalai Kutyasuli. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!