Dr. Nagy Erzsébet - Borcsa

Borcsa keverék, szuka, jelenleg 2 éves

Terápiás Andi kutyámmal 2016 óta heti rendszerességgel , vagy alkalomszerűen veszünk részt különböző intézményekben, különféle állatasszisztált foglalkozásokon. A terápiás munkában megtapasztalt eredmények, és a növekvő igények arra ösztönöztek, hogy ezt a munkát folytatni kell, és a folytatáshoz Andi kutyám mellé kutyatársat kerestem.

Borcsát 2017 szeptemberében a kecskeméti Lecsófesztiválon találták. Mindenkivel nagyon barátságos volt, jól bírta a fesztiválos nyüzsgést, mindig valakinek az ölében akart lenni. A környékbeliek szerint napok óta az utcákat járta, gazdája nincs. Megtalálója - miután tudta, hogy Andi kutyám mellé szeretnék egy társat - szólt, hogy nézzem meg a talált kutyát. Elmondta, hogy a vezényszavakat, nyakörvet nem ismeri, de nagyon jól motiválható, állatorvos látta, egészséges, chipje nincs, kb. 7 hónapos. Hozzáértő kezekben terápiás munkára való felkészítése sem lehetetlen.

Ennyi információ birtokában, párommal és Andi kutyával útra keltünk Kecskemétre, ahol az ideiglenes befogadójánál, találkoztunk Borcsával. Borcsa, ahogy helyet foglaltunk, egyből párom ölébe kuporodott. Andi kutyával is egymásra találtak, egy nagy játékban. Végül úgy döntöttem, hogy magunkhoz vesszük, és 2017. szeptember 17-e óta Borcsa családunk tagja lett.

Mit is mondjak róla? Egy mókás kinézetű kutyus, bozontos, felálló fülekkel, nagyon fürge, szívesen ugrál, imád futni. Nagyon sokféle helyen jártunk, sok mindent megtanult ebben a 2 évben. Rendszeres látogatója , a Zalaegerszegi Kutyasulinak. A Rally obedience, Treibball, és személykeresés edzéseken veszünk részt. Rally obedience versenyen Ausztriában és Gödöllőn léptünk eddig pályára, ahol "jó" minősítéssel szerepeltünk.


© 2018 Zalai Kutyabarátok Egyesülete - Zalai Kutyasuli. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!