Tesco - Ön választ mi segítünk 

6. forduló

A Tesco - Ön választ mi segítünk pályázat támogatásával a Zalaegerszegi Kutyasuli Terápiás csoportjának zalaegerszegi játszóháza idén is vidám születésnapi partira várja a családokat. Részletek: itt.

A Zalai Kutyabarátok Egyesület Terápiás csoportja a Tesco "Ön választ, mi segítünk" elnevezésű pályázatán sikerrel vette az első megmérettetést, és bejutott a mindent eldöntő szavazatgyűjtő fordulóba, a szavazatgyűjtő fázisban támogatóinknak köszönhetően első helyen végeztünk, így a Az "Ön választ, mi segítünk" program pályázati bizottsága az alábbi örömhírt osztotta meg velünk július 30-án:

"Örömmel értesítjük arról, hogy a 2019 áprilisában meghirdetett "Ön választ, mi segítünk" program hatodik fordulójában az Ön körzetében az Ön által képviselt szervezetnek sikerült a legtöbb vásárlói szavazatot összegyűjteni, így Önök nyerték el a Tesco 400 000 forintos támogatását. A részletes végeredmény megtekinthető a www.tesco.hu/kozosseg honlapon." 

Az ünnepélyes díjátadóra 2019.09.12-én a zalaegerszegi Tesco Áruházban került sor 15:00-kor.

A program megvalósítására 2020.08.15-én 10:00-13:00 között került sor, közel 150 fő részvételével. A program keretein belül a családok minőségi időt tölthettek el, mikozben hasznos ismereteket szerezhettek a felelős állattartásról és megismerkedhettek több népszerű kutyás sporttal és életmódprogrammal is.

10:00-11:30 között élményállomások várták a családokat, majd 11:30-től Mihály Péter minikoncertje szórakoztatta a gyermekeket. 12:00-kor egy vicces őrzővédő bemutató során ismerkedhettek meg kicsik és nagyok az ösztonkontroll térninggel, majd családi fotózás és ajándékosztás zárta a napot.

© 2018 Zalai Kutyabarátok Egyesülete - Zalai Kutyasuli. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!