Akkreditált továbbképzés pedagógusoknak

A Zalai Kutyabarátok Egyesület akkreditált 30 kreditpontos továbbképzést hirdet Zalaegerszegen pedagógusok számára az alábbiak szerint: 

Tanfolyam címe: Állatasszisztált foglalkozásvezetés elmélete és gyakorlata

Szervező neve: Zalai Kutyabarátok Egyesülete
Alapítási engedély szám: PED/413-12/2020

Alapító neve: Zalai Kutyabarátok Egyesülete

Foglalkozási órák száma: 30 ( 30 kredit pont) A továbbképzés szervezésének formája: tanfolyam

A továbbképzés célja:  

Ismerjék meg a pedagógusok, gyógypedagógusok, szociális- egészségügyi és bentlakásos intézményben, közoktatási és köznevelési intézményekben tevékenykedők a kutyás terápia filozófiáját, annak hasznosságát az ép valamint a speciális igényű személyek megsegítésében. A résztvevők ismerjék meg a terápiás kutya szerepét a tanulóknál feladat helyzetben, a csoport- illetve osztályközösség erősítésében, a sajátos nevelési igényű gyermekek felzárkóztatásában és az integrációban korhatár nélkül. Tudjanak együtt dolgozni terápiás kutya - felvezető párossal. A tanfolyam résztvevői képessé váljanak a kutyás terápia alkalmazására saját szakterületükön az inkluzív nevelés megvalósítása érdekében.

Az ismeretek számonkérésének módja: Tesztsor a képzésen elhangzottak alapján, minimumkövetelmény 60%-os pozitív válaszarány esetén sikeres teljesítéssel valamint egy írásos produktum (egyéni óravázlat) elkészítése.

A jelentkezés feltételei: 

Szociális- egészségügyi- oktatási területen aktívan tevékenykedő szakemberek, akik munkájuk során szívesen alkalmaznák az állatasszisztált foglalkozások módszertanát.

Jelentkezés:  itt vagy e-mailben (lásd lent) tanfolyami előlegi díj befizetésének igazolásával (10.000 Ft

Utaláshoz szükséges adatok: Zalai Kutyabarátok Egyesület, Budapest Bank Bank 10104961-19450900-01003004 közleménybe szíveskedjen beírni: PEDAKK_résztvevő neve

Javasolt munkakörök: Óvodapedagógus, Tanító, Tanár, Gyógypedagógus, Konduktor, Logopédus, Kollégiumi nevelő, Pszichológus, Szociálpedagógus, Fejlesztő pedagógus, kutyás felvezetők

A továbbképzés időbeni megszervezése: 2 hétvége 4 napos ( P,SZ,) vagy
1 hosszú hétvége 3 napos ( P,SZ,V)

Részvételi díj összege: 60.000 Ft

Tanfolyamindítás tervezett időpontja: 2021. április valamint 2021. október

Kapcsolattartás, további információ:

Tolnai Tímea (Terápiás csoport szakmai vezető, Zalai Kutyabarátok Egyesület)

tolnai.timea@kutyaneveles.hu

+3630/629-7115