Akkreditált továbbképzés pedagógusoknak

A Zalai Kutyabarátok Egyesület akkreditált 30 kreditpontos továbbképzést hirdet Zalaegerszegen pedagógusok számára az alábbiak szerint: 

A Zalai Kutyabarátok Egyesület akkreditált 30 kreditpontos továbbképzést hirdet Zalaegerszegen pedagógusok számára az alábbiak szerint:

Tanfolyam címe: Állatasszisztált foglalkozásvezetés elmélete és gyakorlata

Szervező neve: Zalai Kutyabarátok Egyesülete

Alapítási engedély szám: PED/413-12/2020

Alapító neve: Zalai Kutyabarátok Egyesülete

Foglalkozási órák száma: 30 ( 30 kredit pont) A továbbképzés szervezésének formája: tanfolyam

A továbbképzés célja:

Ismerjék meg a pedagógusok, gyógypedagógusok, szociális- egészségügyi és bentlakásos intézményben, közoktatási és köznevelési intézményekben tevékenykedők a kutyás terápia filozófiáját, annak hasznosságát az ép valamint a speciális igényű személyek megsegítésében. A résztvevők ismerjék meg a terápiás kutya szerepét a tanulóknál feladat helyzetben, a csoport- illetve osztályközösség erősítésében, a sajátos nevelési igényű gyermekek felzárkóztatásában és az integrációban korhatár nélkül. Tudjanak együtt dolgozni terápiás kutya - felvezető párossal. A tanfolyam résztvevői képessé váljanak a kutyás terápia alkalmazására saját szakterületükön az inkluzív nevelés megvalósítása érdekében.

Az ismeretek számonkérésének módja: Tesztsor a képzésen elhangzottak alapján, minimumkövetelmény 60%-os pozitív válaszarány esetén sikeres teljesítéssel valamint egy írásos produktum (egyéni óravázlat) elkészítése.

A jelentkezés feltételei:

Szociális- egészségügyi- oktatási területen aktívan tevékenykedő szakemberek, akik munkájuk során szívesen alkalmaznák az állatasszisztált foglalkozások módszertanát.

Jelentkezési űrlap kitöltése, tanfolyami előleg befizetésének igazolása (10.000 Ft)

Utaláshoz szükséges adatok: Zalai Kutyabarátok Egyesület, Budapest Bank Bank 10104961-19450900-01003004 közleménybe szíveskedjen beírni: PEDAKK_ŐSZ_résztvevő neve vagy PEDAKK_TAVASZ_résztvevő neve

Javasolt munkakörök: Óvodapedagógus, Tanító, Tanár, Gyógypedagógus, Konduktor, Logopédus, Kollégiumi nevelő, Pszichológus, Szociálpedagógus, Fejlesztő pedagógus, kutyás felvezetők

A továbbképzés időbeni megszervezése:

ŐSZ

tervezett időpont: 2022/2023- as tanév őszi szünet

TAVASZ

tervezett időpont: 2022/2023- as tanév tavaszi szünet

A továbbképzés helyszíne: KutyAngyal Napközije (8900 Zalaegerszeg, Ady Endre utca 45-47. 1.em, 103.)

Részvételi díj összege: 60.000 Ft


Amennyiben kérdése van forduljon hozzánk bizalommal:

Dr. Nagy Erzsébet

+3630/820-6133

Tolnai Tímea

+3630/629-7115

© 2018 Zalai Kutyabarátok Egyesülete - Zalai Kutyasuli. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!